Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Президент заявив про хороші результати формування нових бригад «Гвардії наступу», на Донеччині триває набір

Дата: 20.02.2023 11:43
Кількість переглядів: 96

Президент заявив про хороші результати формування нових бригад «Гвардії наступу», на Донеччині триває набір

Учора Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки, на якому йшлося і про формування "Гвардії наступу".

- Була доповідь міністра внутрішніх справ щодо формування нових бригад «Гвардії наступу». Є дуже хороші результати. Це дуже корисний досвід того, як можна й треба мотивувати людей, - зазначив Президент у вечірньому зверненні до українців.

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ (МВС) продовжує набір військовослужбовців до “Гвардії наступу”. У рамках проєкту створено вісім штурмових бригад.

Так, наприклад, як ми вже повідомляли, на Донеччині триває набір до штурмової бригади Нацполіції України «Лють». Подати анкету можна онлайн на сайті https://storm.mvs.gov.ua/ або звернутися до ректрутингових центрів у Краматорську та Покровську. Більш детальну інформацію ви можете отримати подзвонивши на безкоштовну «гарячу лінію» 0 800 406 700. Об’єднана штурмова бригада НПУ «Лють» входить до складу «Гвардії наступу» МВС разом з бригадами Нацгвардії та Державної прикордонної служби. Головне завдання підрозділу – визволення Донецька, Маріуполя та інших тимчасово окупованих населених пунктів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування