Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Потреби прифронтових населених пунктів, проблеми їхнього водо-, електро-, тепло- та газозабезпечення обговорили сьогодні з очільниками районів та громад області

Дата: 10.02.2023 17:06
Кількість переглядів: 93

Очільник Донеччини Павло Кириленко обговорив потреби прифронтових населених пунктів, проблеми їхнього водо-, електро-,  тепло- та  газозабезпечення з очільниками районів та громад області.

Разом з тим, спільно із головою райдержадміністрації, начальником районної військової адміністрації Андрієм Панковим оглянули Пункти незламності, центри видачі гуманітарної допомоги, укриття Краматорського району, зокрема Костянтинівської та Дружківської громад. 

«Ситуація на фронті загострюється, ворог регулярно обстрілює ракетами прифронтові населені пункти, намагаючись нанести максимальної шкоди передусім цивільному населенню. А тому вимагаю від очільників військових адміністрацій максимальної концентрації на потребах людей. Розуміємо, що абсолютних гарантій безпеки їм дати не може ніхто, втім, необхідно передбачити різні ситуації та бути до них готовими. Не втомлююся повторювати, що найкращий вихід для цивільних - евакуація. Обласна військова адміністрація надає усі можливості для цього. В області мають залишитися лише ті, хто забезпечує її обороноздатність. Донеччина завжди була і є українською. Працюємо над тим, щоб так було завжди», зазначив Павло Кириленко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування