Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Донеччині триває робота з підключення пунктів незламності до оптоволоконної мережі

Дата: 03.01.2023 16:19
Кількість переглядів: 96

На Донеччині триває робота з підключення пунктів незламності до оптоволоконної мережі. Наразі вже 137 пунктів під'єднано. Про це повідомив заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін  під час робочої поїздки по Краматорському району. 

Разом з начальником Краматорської районної війської адміністрації, головою райдержадміністрації Андрієм Панковим він перевірив роботу пунктів незламності у Краматорському районі.  

Вадим Філашкін зазначив, що всі пункти незламності мають бути обладнані оптоволокном, що забезпечить  доступ до мережі Інтернет навіть під час блекаутів. 

"Як би ворог не намагався знищити нашу інфраструктуру та залишити без електроенергії, ми продовжуємо працювати заради наших громадян. З початку відкриття понад 61 тисяча мешканців Донеччини звернулись за допомогою до пунктів незламоності. Тут люди можуть підзарядити свій мобільний телефон, отримати доступ до мережі Інтернет та скористатись іншими послугами, випити чаю чи кави, перебуваючи в теплі завдяки встановленим у пунктах твердопаливних котлам та буржуйкам.  Графік роботи пунктів незламності - цілодобовий, тобто людина може прийти до початку комендантської години та перебувати в ньому до ранку" - розповів заступник голови Донецької ОДА. 

Нагадаємо, на території Донецької області працює 186 пунктів незламності, з них 87 у Краматорському районі. 

Територіально «Пункти незламності» розташовуються в населених пунктах незалежно від того це село, селище міського типу або місто.

«Пункти незламності» є перш за все в тих населених пунктах, що знаходяться в безпосередній близькості до лінії фронту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування