Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено онлайн-нараду щодо організації проведення різдвяних та новорічних свят для дітей Донеччини

Дата: 17.11.2022 19:16
Кількість переглядів: 123

Заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна провела онлайн-нараду щодо організації проведення різдвяних та новорічних свят для дітей Донеччини

Обговорення щодо належної організації проведення різдвяних та новорічних свят для дітей Донеччини відбулося за участі представників територіальних громад та райдержадміністрацій Донецької області, зокрема в нараді взяла участь перший заступник голови Краматорської райдержадміністрації Вікторія Набокова. 

Через військову агресію російської федерації проти України та проведення активних воєнних (бойових) дій на території Донеччини велика кількість мешканців нашого регіону виїхала на територію більш безпечних областей нашої країни.

Наближається період різдвяних і новорічних свят, які цьогоріч проходитимуть не так, як завжди. Тому головний обов’язок дорослих - зробити так, щоб кожна дитина не залишилася поза увагою.

Облдержадміністрацію досягнуті попередні домовленості щодо проведення безкоштовних заходів на території інших областей України, а саме: у Києві, Дніпрі, Кропивницькому, Хмельницькому, Вінниці, Львові, Ужгороді та Полтаві.

За матеріалами управління культури і туризму облдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування