Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Освітяни Донеччини отримали нагороди на нараді під головуванням Міністра

Дата: 14.11.2022 17:44
Кількість переглядів: 126

У ході робочої поїздки Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета до Дніпропетровської області заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна взяла участь у нараді під його головуванням, яка відбулася 14 листопада 2022 року у будівлі Дніпропетровської облдержадміністрації.

Обговорено нагальні питання організації освітнього процесу в умовах військового стану, особливості освітнього процесу в Дніпропетровській та Донецькій областях, напрямки подальшої співпраці. Міністром освіти і науки України вручено нагороди працівникам освітньої сфери двох областей.

З Донецької області грамоти Міністерства освіти і науки України отримали Ольга Мороз (керівник колективу вокального ансамблю «Надія» комунального закладу «Донецький Палац молоді «Юність») та Анатолій Погорєлов (директор Слов’янського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Слов’янської міської ради).

Подякою Міністерства освіти і науки України нагороджено Потримай Тетяну (директора Костянтинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 16 Костянтинівської міської ради Донецької області).

Під час наради Юлія Костюніна розповіла про особливості організації освітнього процесу в Донецькій області, у т.ч. на деокупованих територіях, нові виклики та шляхи вирішення основних питань в освітній сфері, висловила вдячність за допомогу та підтримку Дніпропетровській області та Міністерству освіти і науки України.

За матеріалами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування