Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Почалася плідна співпраця Краматорської райдержадміністрації та Асоціації «Ärzte der Welt»  в Україні

Дата: 09.11.2022 14:29
Кількість переглядів: 126

Голова райдержадміністрації, начальник Краматорської районної військової адміністрації Андрій Панков та голова Філії Асоціації «Ärzte der Welt» в Україні Башар Кайлані підписали меморандум про взаєморозуміння та співпрацю.

Сторони співпрацюватимуть задля покращення якості охорони здоров’я, доступу до медичних послуг, безоплатних лікарських препаратів і забезпечення психологічною підтримкою населення, яке безпосередньо постраждало від військових дій.

В межах цієї співпраці було надано обладнання для медичного кабінету Центру підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом», який знаходиться в місті Дніпро. У Центрі також відбулася зустріч з представниками Асоціації «Ärzte der Welt» в Україні, на якій був присутній перший заступник голови Краматорської райдержадміністрації Вікторія Набокова, з боку Асоціації - бригадний менеджер з громадської охорони здоров’я Ганна Комлєва та бригадний менеджер з громадської охорони здоров’я Олександр Перехрест.

Реалізація цілей Меморандуму вже почалась. Щовівторка на базі Центру підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом» буде здійснюватися  професійний гінекологічний огляд. А у близькій перспективі буде надана можливість перевірити організм на онкомаркери. Всі медичні послуги, нагадуємо, будуть здійснюватися безоплатно.

Ця співпраця ще раз доводить, що в боротьбі за свою свободу та незалежність нас підтримує весь цивілізований світ.

Ми сильні!
Ми разом!
Ми переможемо!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування