Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оперативна ситуація по області станом на ранок 9 листопада

Дата: 09.11.2022 10:21
Кількість переглядів: 129

Напередодні ввечері росіяни завдали удару по Краматорську – 1 дитина поранена, пошкоджена школа та прилеглі будинки, повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук". На Донецькому напрямку росіяни обстріляли Курахове – поцілили у приватний сектор та промисловий об’єкт. Без постраждалих.

В Авдіївці ніч минула відносно тихо, однак вчора ввечері росіяни обстріляли місто з артилерії – 1 людина загинула, 1 поранена. У Мар’їнській громаді під інтенсивні обстріли потрапили Красногорівка, Мар’їнка, Єлизаветівка та Георгіївка – у Красногорівці 3 людини поранено.

На Горлівському напрямку найбільше постраждала Часовоярська громада. У Часовому Яру 1 людина загинула, 2 поранено. Пошкоджені дитсадок, школа та інфраструктурний об’єкт, повністю знищено 4 будинки, часткових руйнувань зазнали ще щонайменше 16. Гучно минула ніч у Світлодарській громаді, були обстріли околиць Торецької та Соледарської громад.

На Лисичанському напрямку під вогнем Торське і Зарічне у Лиманській громаді та Серебрянка, Дронівка і Сіверськ у Сіверській громаді. Інформацію щодо постраждалих та обсягів руйнувань встановлють.

- Залишатися на Донеччині небезпечно! Евакуюйтесь! - наголошує очільник області.

Джерело: Донецька обласна державна адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування