Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівництво Краматорського району з робочою нарадою відвідали Святогірську та Лиманську громади

Дата: 01.11.2022 18:07
Кількість переглядів: 270

1 листопада голова райдержадміністрації, начальник Краматорської районної військової адміністрації Андрій Панков разом зі своїми заступниками Вікторією Набоковою та Юрієм Люлькою відвідали з робочим візитом Святогірську та Лиманську громади. Також участь у виїзній нараді взяли очільники міських військових адміністрацій Володимир Рибалкін та Олександр Журавльов.

Мета поїздки – на місті проаналізувати заходи із забезпечення життєдіяльності деокупованих територій. В яких вже є позитивні гарні новини.

Одна з таких – відкриття пункту гарячих обідів World Central Kitchen в Святогірську. Як відомо, ця гуманітарна організація працює з перших днів повномасштабного вторгнення росії, завдяки чому жителі населених пунктів Краматорського району  не раз отримували набори харчових продуктів від цих партнерів.

А зараз плідна співпраця Святогірської військової адміністрації з World Central Kitchen та участь місцевих підприємців зробили ще один важливий крок до поліпшення умов життя в деокупованій громаді – відкриття Пункту гарячих обідів. Заклад розташовано на вулиці Івана Мазепи, 9. 

З 12 до 15 години усі бажаючі можуть отримати смачні гарячі страви з чаєм або кавою. Кожен день Пункт харчування в середньому відвідують 300 місцевих жителів. 

В Лиманській громаді – свої гарні новини. У місті Лиман запрацювало перше, після деокупації, повноцінне відділення Ощадбанку. Заклад працює по буднях з 9 до 15.30 за адресою вул. Івана Лейка, 3. Відтепер лиманці зможуть отримувати увесь спектр банківських послуг. 

Отож у громадах, які пережили жах російської окупації, потроху налагоджується життя. Але повертатися ще зарано. Війна триває і вона дуже близько. На звільнених територіях дуже небезпечно: обстріли, заміновані землі, проблеми з елетро і водопостачанням відкидають шанси на безпечне нормальне життя і особливо зараз – напередодні зими.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування