Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Продовжується гуманітарна підтримка родин Краматорського району

Дата: 27.10.2022 14:51
Кількість переглядів: 112

Продовжується багатогранна, важлива робота з надання гуманітарної допомоги від Краматорської райдержадміністрації та від Центру підтримки ВПО Краматорського району МиРазом, який знаходиться в місті Дніпро. 

Днями своєчасні гуманітарні набори були передані малюкам Андріївської громади (від 0 до 2,5 років). Цю допомогу отримали родини, які залишили відповідний запит при реєстрації в Центрі підтримки МиРазом.

Зараз така підтримка, без перебільшення, є безцінною. Сім’ї з маленькими дітьми опинилися у складній життєвій ситуації, тому памперси, побутова хімія, дитяче харчування та інші речі були прийняті з великою подякою. 

Також у рамках цієї благодійної акції гуманітарні набори для новонароджених отримали декілька родин Краматорського району з маленькими дітьми.

Молоді мами висловлюють слова подяки за допомогу у цей складний час, за щирі і чуйні серця! Небайдужість, вміння допомагати тим, хто опинився в складних життєвих обставинах – це важлива складова нашого національного характеру та нашої неминучої перемоги!

Тримаймося!
Все буде добре!
Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування