Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Краматорський район з гуманітарною місією відвідали колеги з Дрогобича

Дата: 22.10.2022 08:59
Кількість переглядів: 103

Нещодавно очільники Краматорського та Дрогобицького районів Андрій Панков та Степан Кулиняк підписали Меморандум про співпрацю та взаємодопомогу між районами Донеччини та Львівщини. В межах цієї співпраці, а також за підтримки ГО «Спілка безпеки управління «Антикорупція» та Blau-Gelbes Kreuz була надана гуманітарна допомога для підтримки мешканців та ВПО Краматорського району.

В цей нелегкий час підтримка небайдужих людей зі Львівщини є дуже важливою. Тим більш, коли йдеться про вагому, суттєву допомогу: для життєзабезпечення потреб Краматорського району, серед усього, було передано і дві автівки.

Зазначимо, що відповідна допомога частково буде передана до центру підтримки ВПО Краматороського району МиРазом, частково буде передано до громад району.

Вдячність очільнику Дрогобицькій районній державній адміністрації Степану Кулиняку та громадському діячу з Львівщини Олегу Балогу за вже постійну підтримку мешканців Краматорського району висловили голова райдержадміністрації, начальник Краматорської районної військової адміністрації Андрій Панков та перший заступник голови Вікторія Набокова.

Гуманітарна підтримка громад Краматорського району колегами з Західної України – це ще одно свідчення єдності нашого народу, його згуртованості перед ворогом, прагненні вистояти та разом стати сильніше.

Ми всі щодня працюємо на одну велику спільну мету - перемогу України.

Дякуємо за те, що ви з нами!

Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування