Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков долучився до підписання Меморандуму про співпрацю щодо створення гуманітарних штабів

Дата: 20.10.2022 18:26
Кількість переглядів: 128

Сьогодні під головуванням заступниці голови облдержадміністрації Юлії Костюніної відбулась нарада щодо створення гуманітарних штабів для мешканців області, які евакуювались до більш безпечних регіонів України.

Голова райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков, разом із учасниками наради, долучився до  підписання Меморандуму про співпрацю між Донецькою обласною державною адміністрацією, обласною військовою адміністрацією та районними державними адміністраціями, районними військовими адміністраціями Донецької області. 

Зазначимо, що цей меморандум дозволить швидко та якісно надавати евакуйованим мешканцям області гуманітарну, соціальну та психологічну допомогу.

Під час наради звернуто увагу керівників райдержадміністрацій, районних військових адміністрацій, що крім надання консультацій та гуманітарної допомоги у центрах потрібно проводити різноманітні заходи, присвячені найважливішим датам історії України, а також святкові заходи для дітей. Мешканці Донеччини повинні відчувати, що осередок - це куточок їхньої рідної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування