Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Громади Краматорського району отримують допомогу від Товариства Червоного Хреста України

Дата: 19.10.2022 12:41
Кількість переглядів: 106

Підтримка громад Краматорського району з боку міжнародних та вітчизняних організацій розпочалася з перших місяців повномасштабного вторгнення російських військ на територію України. Одним з перших благодійників стала Донецька обласна організація Товариства Червоного Хреста України, яка діє за підтримки Люксембурзького Червоного Хреста (ДОО ТЧХУ за підтримки ЛЧХ). Допомога цієї установи різноманітна та дуже важлива в цей складний час.

Так, починаючи з березня, продуктові набори, засоби гігієни, дитяче харчування, підгузки, памперси для дорослих отримали мешканці Слов’янської, Іллінівської, Новодонецької громад. Медичні заклади Краматорської, Лиманської, Костянтинівської, Слов’янської громад прийняли необхідні ліки, попит на які зараз особливо великий. Також медичні установи Слов'янська, Костянтинівки, Краматорська отримали будівельні матеріали для ремонту пошкоджених будівель. 

Особлива увага благодійників з ДОО ТЧХУ  за підтримки ЛЧХ до комунальних закладів та ДСНС, робітники яких зараз виконують дуже важливу та небезпечну роботу, знаходяться фактично на передовій фронту. Так, робітники ДСНС Іллінівської, Лиманської, Краматорської громад отримали побутове приладдя, комунальники Краматорської, Костянтинівської, Дружківської, Лиманської, Миколаївської громад отримали від ДОО ТЧХУ  за підтримки ЛЧХ обладнання та матеріали. Дуже важливі у наш час генератори з олією прийняла для потреб міста Слов’янська громада. 

Допомога від Донецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України за підтримки Люксембурзького Червоного Хреста триває і є однією із складових перемоги!

Разом нас не подолати!
Ми – сильні!
Ми – Україна!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування