Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 10 жовтня

Дата: 10.10.2022 11:13
Кількість переглядів: 120

Вночі росіяни вели обстріли на ділянках фронту від Курахового до Лимана і завдавали ударів по містах у відносному тилу, повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко. Серед ночі росіяни обстріляли Слов'янськ — щонайменше 4 людини загинули, 2 поранено. Пошкоджено 6 будинків.

На Донецькому напрямку одна людина зазнала поранень – у Костянтинівці Мар’їнської громади. Також були прильоти у Мар’їнці, Красногорівці та Новомихайлівці, в Орлівці Очеретинської громади та Авдіївці. 

На Горлівському напрямку гучно було Бахмутській, Світлодарській та Соледарській громадах – без жертв, але є руйнування. У Бахмуті пошкоджено 4 приватні будинки, 1 багатоповерхівка, адмінбудівля та зерносховище. У Парасковіївці Соледарської громади постраждали 2 приватні будинки. У Світлодарській громаді постійні обстріли поблизу станції Майорськ.

На Лисичанському напрямку – масові обстріли Лиманської громади. 30 прильотів зафіксовано у Торському, ще 6 – у Зарічному. Без жертв.

- Від ворожих обстрілів на Донеччині щодня гинуть цивільні. Жертвою може стати будь-хто, - наголошує очільник області. - Не наражайте себе на смертельну небезпеку! Евакуюйтесь!

Джерело: Донецька обласна державна адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування