Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Елементарні людські потреби почали забезпечувати людям у нещодавно звільнених містах і селищах Святогірської та Лиманської громад

Дата: 05.10.2022 22:18
Кількість переглядів: 145

«Російські окупанти залишають після себе випалену землю й голодних заляканих травмованих людей. Доведеться - буквально! - повертати їх до життя та підіймати з руїн громади.Сьогодні у Святогірську, Яровій, Лимані людям виплатили пенсії, матеріальну допомогу, роздали гуманітарку», зазначає очільник області Павло Кириленко.

Сьогодні населені пункти цих громад відвідали заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко, голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко, голова райдержадміністрації, начальник Краматорської районної військової адміністрації Андрій Панков.

Були обговорені питання відновлення інфраструктури - передусім тих об'єктів, які потрібні для ефективного функціонування системи оборони області; закриття нагальних потреб по житлу; організацію евакуації для тих, хто бажає виїхати з огляду на важкий прийдешній опалювальний сезон.

«Маємо підтримку та повне розуміння проблем і потреб Донеччини - як на президентському рівні, так і на урядовому й парламентському, адже незважаючи на війну, система влади працює злагоджено й ефективно. Втім, вкотре зауважу, що попри повернення під український прапор наших територій, повертатися до своїх домівок тим, хто евакуювався, зарано. Попереду складна зима. І війна ще триває. Вірмо в ЗСУ, зберігаймо спокій і працюймо на нашу спільну перемогу!», зазначає Павло Кириленко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування