Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся онлайн-вебінар щодо проведення функціонального аудиту органів виконавчої влади в умовах воєнного стану

Дата: 04.10.2022 16:24
Кількість переглядів: 316

Сьогодні керівник апарату Краматорської райдержадміністрації Катерина Кузнецова та  головний спеціаліст відділу управління персоналом Юлія Соханич взяли участь в онлай-вебінарі, якій було проведено представниками Національного агентства України з питань державної служби (НАДС).

На онлайн-нараді НАДС було представлено Методику проведення функціонального аудиту органів виконавчої влади в умовах воєнного стану, затверджену наказом Національного агентства України з питань державної служби від 14 липня 2022 року № 57-22, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 28 липня 2022 року за № 848/38184 та Практичний посібник «Як провести функціональний аудит органу виконавчої влади».  
 
Учасники вебінара були ознайомлені з алгоритмом дій під час проведення функціонального аудиту; їм були надані роз’яснення щодо ролей кожного учасника. Також в ході наради були надані відповіді на питання щодо доцільності проведення функціонального аудиту в місцевих державних адміністраціях та в органах, які знаходяться  на окупованих територіях, та на територіях, де проводяться бойові дії. 

Нагадаємо, що розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 вересня  2022 року №824-р було погоджено пропозицію НАДС щодо проведення функціонального аудиту в міністерствах, інших центральних органах виконавчої влади, їх територіальних органах.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування