Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Центр підтримки ВПО Краматорського району МиРазом продовжує свою роботу в Дніпрі

Дата: 04.10.2022 12:42
Кількість переглядів: 166

Сьогодні осередок підтримки мешканців району, які тимчасово компактно проживають у більш безпечних регіонах України, зокрема у місті Дніпро відвідали заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, очільник Краматорського району Андрій Панков, начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілія Золкіна та перший заступник голови райдержадміністрації Вікторія Набокова.

У зв’язку з повномасштабним вторгненням російської федерації на територію України питання інтеграції ВПО та впровадження середньострокових рішень щодо внутрішнього переміщення залишається одним з першочергових питань, що потребують злагодженого та системного вирішення, координації всіх рівнів влади. Тому в умовах сьогодення саме зазначена категорія населення заслуговує на підтримку держави й громадянського суспільства, є колосальним людським і соціальним капіталом для приймаючих територій, розвитку всіх сфер держави.

Незважаючи на те, яку довгострокову життєву стратегію виберуть ВПО – осілості на нових місцях проживання чи тимчасового проживання до моменту повного врегулювання конфлікту, важливим є вирішення питання інтеграції ВПО у громади приймаючих територій.

Нагадуємо, що «МиРазом» Центр підтримки ВПО Краматорського району працює за адресою: м. Дніпро, проспект Дмитра Яворницького,42 (вхід через арку)

Графік роботи: 10:00-17:00 (понеділок - субота)

Телефони «гарячої лінії»: +380982307703, +380662846795 (з 10:00 до 17:00)

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування