Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обговорено першочергові дії для стабілізації роботи соціальної інфраструктури на деокупованих територіях

Дата: 30.09.2022 22:47
Кількість переглядів: 123

Сьогодні під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юлії Костюніної відбулася нарада, на якій обговорювалися першочергові дії для стабілізації роботи соціальної інфраструктури на деокупованих територіях.

У нараді взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Вікторія Набокова та заступник голови РДА Юрій Люлька, а також начальники військових адміністрацій деокупованих територій, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, Пенсійного фонду України в Донецькій області, АТ «Ощадбанк» та АТ «Укрпошта».

Учасники визначили алгоритми першочергових дій у сфері соціального захисту населення, освіти та захисту прав дітей. Приділили увагу організації пенсійного забезпечення, питанню роботи поштових відділень та відновлення надання банківських послуг АТ «Ощадбанк» на деокупованих територіях.

Ухвалені за підсумками цієї наради напрацювання та алгоритми допоможуть невідкладно налагодити роботу освітньої сфери, системи соціального забезпечення та надання соціальних послуг, виявити всіх наших громадян, які потребують невідкладної гуманітарної, соціальної та медичної допомоги, та надати їм належну допомогу, забезпечити отримання пенсії та соціальних виплат.

За матеріалами Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування