Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова райдержадміністрації, начальник Краматорської районної військової адміністрації Андрій Панков відвідав нещодавно деокуповані населені пункти Краматорського району

Дата: 27.09.2022 20:32
Кількість переглядів: 284

Сьогодні заступник голови облдержадміністрації Вадим Філашкін, разом з очільником Краматорського району Андрієм Панковим, керівництвом Лиманської та Святогірської міських військових адміністрацій, поліцією Донеччини відвідали нещодавно деокуповані населені пункти: м. Святогірськ, смт Ярову, с-ще Соснове. 

«Святогірськ та Ярова знаходились під окупацією з початку червня, а Соснове ще з кінця травня. Наразі майже 650 осіб проживає в Святогірську, стільки ж в Яровій, а в Сосновому до 50 осіб. У звільнених населених пунктах жахливі наслідки воєнної агресії російської федерації, важка гуманітарна ситуація, вщент зруйноване житло та інфраструктура. Мешканцям деокупованих територій надали гуманітарну допомогу. Дякуємо ВСУ та віримо, що найближчим часом наш прапор буде майоріти у кожному, поки окупованому, українському місті та селі. Все буде Україна!», - зазначає Вадим Філашкін на своїй сторінці у Фейсбук.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування