Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Окупанти майже одночасно нанесли удари по Краматорську та Слов'янську

Дата: 26.09.2022 20:36
Кількість переглядів: 111

Удари по Краматорську та Слов'янську нанесли російські окупанти практично одночасно - у понеділок ввечері. Про це повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".

У Краматорську рашисти вразили центр міста: одна ракета впала у парк скульптур "Народжені в Україні" авторства відомого митця з Донеччини В'ячеслава Гутирі, інша влучила у 5-поверхівку.  Скульптури вцілили, лише деякі посічені уламками.  Друга ж ракета нанесла значно більшої шкоди: наслідок прямого влучання зруйновано стіну в одній із квартир 5-поверхівки, чотири людини зазнали поранень. У будинку вибито щонайменше 34 вікна, частково пошкоджено покрівлю.

Стосовно Слов'янська. Під обстріл потрапив житловий масив у середмісті. Пошкоджені щонайменше три будівлі. Інформація стосовно постраждалих уточнюється.

- Росіяни прийшли сюди вбивати нас — і роблять це без розбору. Ракета чи артилерійський снаряд можуть прилетіти в будь-яке місце і в будь-який момент. Єдиний розумний вихід для цивільних — евакуація! - наголошує очільник області. - Евакуюйтеся вчасно! Не чекайте, поки до цього примусять обставини!

Джерело: Донецька обласна державна адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування