Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мінсоцполітики передано до міжнародної гуманітарної організації “Людина в біді” список заяв на виплату грошової допомоги

Дата: 18.09.2022 13:00
Кількість переглядів: 121

Мінсоцполітики в рамках укладеного Меморандуму з міжнародною гуманітарною організацією “Людина в біді” передано список заяв для виплати грошової допомоги 5 887 особам.

До списку включено заяви осіб, які подали заявку на грошову допомогу від міжнародних організацій на платформі єДопомога та відповідають наступним критеріям, згідно з запитом від міжнародної організації:

  • людина з інвалідністю І групи;
  • місце реєстрації - Харківська область (Богодухівський, Харківський, Чугуївський та Куп’янський райони), Донецька область (Бахмутський, Покровський, Краматорський, Волноваський райони), Запорізька область (Василівський, Запорізький, Пологівський райони), Херсонська область (Бериславський район), Миколаївська область (Баштанський район).

Звертаємо увагу, що після передачі списків на виплату міжнародні організації проводять додаткову перевірку щодо дедублікації виплат.

На сьогодні 2 415 645 осіб включено до списків, переданих Мінсоцполітики до різних міжнародних організацій, в тому числі “Людина в біді”, задля виплати грошової допомоги.

Важливо зазначити, рішення щодо надання допомоги приймають міжнародні організації. Пріоритетними є вразливі групи людей, зокрема, внутрішньо переміщені особи, люди з інвалідністю, пенсіонери, одинокі батьки, які самостійно виховують дітей, малозабезпечені сім'ї.

Нагадуємо, гуманітарна платформа єДопомога має три напрями підтримки українців: державна, волонтерська та міжнародна. єДопомога міжнародна надає можливість залишити заявку на фінансову підтримку від міжнародних організацій. Зі свого боку, Мінсоцполітики проводить верифікацію даних заявника, використовуючи наявні державні інформаційні реєстри та бази даних, що дозволяє отримувати перевірену інформацію про особу.

Довідково:

“Людина в біді” є неурядовою, некомерційною, гуманітарною організацією зі штабом в Празі, заснованою на ідеалах гуманізму, свободи, рівності та солідарності. “Людина в біді” (People in Need, PIN) почала свою роботу в Україні в 2003 році через відділ з прав людини.

Джерело: Міністерство соціальної політики України



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування