Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працює телефонна лінія Спільно для підтримки сімей, які опинилися у кризовій ситуації

Дата: 16.09.2022 19:26
Кількість переглядів: 97

Телефонна лінія Спільно за підтримки ЮНІСЕФ працює, аби надавати підтримку чи перенаправляти сім’ї, які опинилися у кризовій ситуації. Понад 70 тисяч людей скористалися цією лінією та отримали необхідні соціальні послуги та допомогу. 

Гаряча лінія доступна за номером 0 800 600 017 та обирайте у голосовому меню цифру 2.

На лінії працюють досвідчені соціальні працівники та кейс-менеджери Української мережі за права дитини. Оператори гарячої лінії опитують людей, намагаючись краще зрозуміти їхні проблеми та підказати найкраще вирішення ситуації. У них найактуальніша інформація щодо порядку отримання послуг, оформлення документів, що є надзвичайно важливим у ситуації постійних змін.

Спеціалісти проєкту також співпрацюють із різними державними структурами і відомствами, щоби вирішити важкі ситуації щодо допомоги родинам із дітьми. Протягом дії проєкту кейс-менеджери супроводжували 1200 складних випадків родин із дітьми.

Окрім того, у межах проєкту родини, які зверталися на гарячу лінію за визначеними потребами отримували гігієнічні набори, набори постільної білизни, канцелярські товари та дитячі підгузки.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування