Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні під головуванням начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка відбулась нарада з керівниками районів, громад та структурних підрозділів ОВА

Дата: 16.09.2022 16:54
Кількість переглядів: 108

Сьогодні під головуванням начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка відбулась нарада з керівниками районів, громад та структурних підрозділів ОВА. Участь у цьому засіданні взяв голова райдержадміністрації, начальник Краматорської районної військової адміністрації Андрій Панков. 

В ході наради було акцентовано на необхідність дотримання правил переміщення спеціальної техніки, а також заборони на ввіз та реалізацію алкоголю.

Окремо зупинилися на питаннях проведення стабілізаційних заходів у звільнених населених пунктах, а також проблем, пов'язаних із підготовкою та проходженням опалювального сезону. 

Вкотре наголошено на необхідності активізації процесу евакуації населення,  оскільки безпекова складова залишається вкрай напруженою. Ворог обирає місця скупчення людей, великі будівлі й застосовує по ним реактивну артилерію та ракети. Руйнування,нанесені росіянами інфраструктурі нашої області, величезні. Та найстрашніше те, що щодня російські окупанти вбивають та калічать цивільних



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування