Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 12 вересня: нічні ракетні удари по Краматорську та обстріли по лінії фронту

Дата: 12.09.2022 10:02
Кількість переглядів: 95

Ракетні удари по Краматорську та обстріли по лінії фронту - так минула ніч на Донеччині.

- Російські ракети у Краматорську поцілили в лікарню, 2 приватні будинки та гараж. За попередньою інформацією, без постраждалих, - повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук". - Близько півночі росіяни обстріляли Костянтинівку — зайнялась суха трава на відкритій території, пошкоджено 2 будинки. Без жертв. 

На Донецькому напрямку ворог активно діяв у Мар'їнській та Авдіївський громадах. У Красногорівці пошкоджено 3 багатоповерхівки, в Авдіївці — масований артобстріл центральної частини міста. Інформація про постраждалих наразі не надходила.

У Бахмутському районі ніч минула відносно спокійно, окрім Парасковіївки. Там зруйновано 1 будинок і пошкоджено 13. Постраждалих немає.

- З кожним днем ризик потрапити під російський обстріл зростає, -наголошує очільник області. - Не зволікайте — евакуюйтесь вчасно!

Джерело: Донецька обласна державна адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування