Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Евакуюйся вчасно: Багатодітна мати вирішила виїжджати, щоб не наражати себе та дітей на небезпеку та пережити зиму в теплі

Дата: 08.09.2022 10:06
Кількість переглядів: 87

Триває евакуація цивільних мешканців Донеччини у більш безпечні області країни. 

От і пані Олена з Олександрівської територіальної громади Краматорського району евакуювалась поїздом Покровськ-Дніпро-Кропивницький з трьома дітками: Сергієм, Едуардом та Тетяною. Щоб не наражати себе та дітей на небезпеку та пережити зиму в теплі, багатодітна мати вирішила виїжджати, залишивши своє господарство. Ворог постійно веде обстріли, дітям дуже лячно, а їм треба вчитися та хочеться спокою, а не чути, як розриваються снаряди. 

Сім‘я виїхала в більш безпечне місце, де їх зустрінуть, нададуть безкоштовне житло з харчуванням та допоможуть в оформленні всіх соціальних послуг. Держава не залишає напризволяще та допомагає кожному переселенцю. Евакуюйтесь, поки є можливість! Евакуація рятує життя!

Нагадуємо, безкоштовна евакуація у Кіровоградську область, яка здійснюється з початку серпня спеціальним поїздом з Покровська до Олександрії та  Кропивницького, продовжується і у вересні.  Потяг з Покровська відправляється по парних днях, найближчий рейс вже сьогодні, 8 вересня.

Джерело: Донецька обласна державна адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування