Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У разі проведення незаконного судилища над захисниками Маріуполя не може бути й мови про переговори – Володимир Зеленський

Дата: 23.08.2022 17:14
Кількість переглядів: 116

Президент України Володимир Зеленський зазначає, що нелюдське поводження з полоненими захисниками Маріуполя, зокрема з військовослужбовцями полку спеціального призначення «Азов», унеможливить переговори з російською стороною.

«Це зрозумілі людські умови. Якщо до наших полонених ставитимуться саме так, як ви сказали, то це не про «червоні лінії». Про які переговори, про що взагалі говорити? На цьому – крапка. Мені нічого додати», – сказав Глава Української держави під час зустрічі з представниками ЗМІ за результатами перемовин з Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою в Києві, відповідаючи на запитання щодо його позиції у разі проведення незаконного судилища над полоненими «азовцями».

Володимир Зеленський також зазначив, що про його можливу участь у саміті G20 у листопаді говорити рано.

«Я сказав, за яких умов ми готові там бути, і вдячні, що Україну запросили. І в якому форматі – це залежатиме від багатьох чинників. Для мене насамперед від того, що відбуватиметься на полях війни, на фронті», – розповів Президент.

Джерело: Офіс Президента України



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування