Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нове цифрове рішення призначене для усунення дублювання фінансової допомоги

Дата: 17.08.2022 14:33
Кількість переглядів: 167

Завдяки новій системі дедублікації міжнародні організації в Україні зможуть підтримати якомога більшу кількість людей, які цього потребують, уникнувши дублювання зусиль.

Міністерство соціальної політики України разом з Міністерством цифрової трансформації України запускає систему, що дозволить запобігти дублюванню прямої фінансової підтримки, тим самим зберігаючи більше ресурсів для тих, хто її потребує.
Система, підтримана Програмою розвитку UNDP Ukraine / ПРООН в Україні в Україні за фінансування Уряду Швеції, дозволить гуманітарним організаціям та державним установам перевірити, чи потенційні отримувачі виплат багатоцільової грошової допомоги не отримують підтримку від інших організацій. Відтак, гуманітарні організації зможуть уникнути дублювання зусиль.

Оксана Жолнович, Міністерка соціальної політики України, наголосила, що для держави украй важливо захистити людей у часи війни. «Ми прагнемо змінити філософію соціальної підтримки, аби виплати отримували адресно саме ті люди, які їх потребують, – сказала вона. – Презентоване цифрове рішення слугує саме цій меті, і допоможе нам покращити механізм призначення і виділення допомоги від гуманітарних організацій».

Довідково

Підсистема була розроблена за підтримки проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: Підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки Дія), що ПРООН в Україні упроваджує за фінансової підтримки Швеції. Проєкт розпочав роботу в 2021 році і спрямований на подолання цифрового розриву між поколіннями та різними соціальними групами. Його головна мета – підвищити доступність нових цифрових рішень, щоб кожен чоловік та жінка в Україні могли користуватися електронними послугами та ніхто не залишився поза увагою.

Джерело: Міністерство соціальної політики України



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування