Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Павло Кириленко: Евакуація - це тимчасово. Зараз найважливіше - зберегти життя!

Дата: 03.08.2022 15:44
Кількість переглядів: 332

Обов'язкова евакуація з Донеччини обговорювалась сьогодні на онлайновій нараді з міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Іриною Верещук.

- Активні бойові дії та наближення холодів - два основні фактори, які вимагають  того, щоб якомога більше людей покинули Донеччину. Тому окремо відзначили, що необхідно посилити інформування місцевих жителів щодо процесу евакуації та всіх питань, пов'язаних із розташуванням на новому місці, -  поідомляє начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук".  - Проаналізували можливості областей, які вже зараз готові і приймають переселенців та обговорили, як саме прийматимуть жителів Донеччини у нових громадах.

Окремо стоїть питання щодо маломобільних та тяжко хворих людей. Вони потребують особливого догляду, а отже і особливих умов у дорозі та в житлі.

- Наша задача — зберегти життя і здоров'я наших людей. Саме тому евакуація залишається одним із найбільш пріоритетних соціальних питань в області, - наголосив очільник області. - Забезпечити гідні умови для життя у холодний період для всіх, хто досі залишається на Донеччині, буде технологічно неможливо. Кожен повинен це усвідомлювати. Евакуація — це тимчасово. Зараз найважливіше — зберегти життя!

Джерело: Донецька обласна державна адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування