Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Очільник Краматорського району Андрій Панков провів виїзну робочу нараду з питань життєдіяльності Новодонецької селищної громади

Дата: 02.08.2022 13:49
Кількість переглядів: 414

Голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков провів виїзну робочу нараду з питань життєдіяльності Новодонецької селищної територіальної громади.

В нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації Юрій Люлька, селищний голова Новодонецької СТГ Дмитро Бражніков, начальник Лиманської міської військової адміністрації Олександр Журавльов та начальник відділення поліції № 1 Краматорського РУП ГУНП в Донецькій області, підполковник поліції Андрій Друмов.

В ході зустрічі були порушені та обговорені питання підготовки до опалювального сезону, організації альтернативних джерел водопостачання, забезпечення гуманітарною допомогою населення та налагодження надання медичної допомоги, зокрема врегулювання питання надання швидкої медичної та первинної допомоги мешканцям громади. Не оминули увагою і питання охорони громадського порядку на території громади.

«Питання складні, проте їх вирішення допоможе завчасно уникнути багатьох викликів та проблем. Дякую всім за розуміння та співпрацю. Рухаємося разом до Перемоги",- наголосив очільник Краматорського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування