Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

28 липня - День Української Державності

Дата: 28.07.2022 08:43
Кількість переглядів: 289

28 липня українці вперше відзначають День Української Державності. Це свято встановлено Указом Президента України від 24 серпня 2021 року та збігається з історичною для українців датою – Днем хрещення Київської Русі – України, а також днем пам'яті святого князя Володимира Великого.

Цей день утверджує зв’язок українців, які живуть тепер, з багатьма поколіннями нашого народу. Українська державність означає тисячолітню історію багатомільйонного народу, десятків поколінь зі своєю рідною мовою, звичаями, традиціями, культурою, своїм військом, церквою і зі своїми героями.

День Української Державності нероздільно пов’язаний із розвитком війська та військовими тисячолітніми традиціями. Українці – захисники нашої державності – нащадки воїнів-русичів, козаків, січових стрільців, вояків УПА.

Вісім років та п’ять місяців війни не зламало Україну і не зламає. Українські військові гідно стримують російських загарбників, захищаючи суверенітет і незалежність Української держави.

Об’єднані як ніколи у захисті рідної землі та своєї державності, ми обов’язково переможемо ворога. Ми побудуємо нову, щасливу, величну Україну.

ЄДИНІ, СИЛЬНІ, НЕЗЛАМНІ!

Зі святом! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування