Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З нагоди Дня Конституції України очільник Донеччини Павло Кириленко вручив відзнаки Донецької ОВА службовцям військових адміністрацій області

Дата: 28.06.2022 18:16
Кількість переглядів: 420

Участь в урочистостях взяли голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков, його заступник Юрій Люлька, очільники районів, керівники громад та службовці військових адміністрацій.

«Сьогодні ситуація на Донеччині складна, але всі військові адміністрації залишаються на місцях і продовжують виконувати свої обов'язки, забезпечуючи гідні умови для життя тих, хто досі залишається в області. Це — важлива відмінність від подій 2014 року. Цього разу українська держава не розгублена», - зазначив Павло Кириленко.

Важливо, що сьогодні не тільки державне свято, але й важлива позначка у нашій боротьбі — 3000 днів збройного спротиву російським окупантам. 3000 днів — це дуже багато, але я впевнений, що до нашої перемоги залишилося вже значно менше.

Разом з тим обговорили з колегами гуманітарну ситуацію в області: питання водозабезпечення та підготовку до опалювального сезону.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування