Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Донецька обласна служба зайнятості: «Життєві перепони – це не кінець, а початок нового»

Дата: 14.06.2022 16:42
Кількість переглядів: 321

За визначенням статусу «внутрішньо переміщена особа» в умовах сьогодення стоїть життя і доля конкретної людини. Історія кожного особлива та непередбачувана. Головне, щоб людина не впадала у відчай, адже пошук роботи – один з найбільших викликів, які стоять перед переселенцями.

Попри непрості часи оперативність, індивідуальний підхід, сприяння в отриманні постійної та тимчасової зайнятості – основні питання, які намагаються вирішити фахівці Лиманський міський центр зайнятості

Плідна співпраця з роботодавцями по обговоренню вимог у вакансіях, організація співбесід та знайомство з робочими місцями забезпечили безробітних Лиманської громади новою роботою в інших містах України.

Яскравим прикладом високої мотивації до роботи є працевлаштування пані Катерини. У рідному місті Лиман жінка працювала в судовій системі. Після початку бойових дій вимушено змінила своє місце проживання - переїхала з родиною до Волинської області.
Цілеспрямованість Катерини та допомога фахівців служби зайнятості зробили свою справу – дівчині було запропоновано вакансію помічника судді Територіального управління державної судової адміністрації України в Волинській області. Після проходження співбесіди, жінка була працевлаштована.

Успішно проведена спільна робота завжди приносить гарні результати та допомагає людям налагодити своє життя.

  • Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» worknowdcz - https://qrfy.mobi/p/IBxJj8X
  • Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/3tay5Se
  • Телефони «гарячих ліній» служби зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT

Джерело: Донецька обласна служба зайнятості



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування