Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Очільник Краматорського району Андрій Панков провів виїзну нараду щодо життєзабезпечення Іллінівської громади

Дата: 07.06.2022 17:16
Кількість переглядів: 138

Влада району продовжує відповідати на виклики часу – жити та працювати в умовах воєнного стану. Основним завданням є стабілізація всіх компонентів життєзабезпечення та гуманітарних питань. Не менш значущим зараз є згуртування всіх вертикалей влади та громадян.

7 червня голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков відвідав Іллінівську територіальну громаду. Метою візиту стала стабілізація життєзабезпечення села.

Участь у нараді взяли заступник голови райдержадміністрації Юрій Люлька, керівник патронатної служби райдержадміністрації Вадим Летенко, Іллінівський сільський голова Володимир Маринич та директор КП "Іллінівське" Сергій Вініченко.

Враховуючи загальну ситуацію в регіоні, зокрема на території району основними питаннями наради були постачання питної води, гуманітарна допомога мешканцям та розв'язання питань пов’язаних з наявною нестачею пального. За результатами зустрічі було випрацьовано алгоритм спільних дій та шляхи розв’язання наявних проблемних питань.

Зараз головна місія кожного з нас – працювати на перемогу, надійно «тримати удар» на своєму робочому місці. Сьогодні, як ніколи, Україна потребує згуртованості, виваженості та самовіддачі.

Тримаємо стрій!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування