Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Найбільша у світі гуманітарна організація WFP має намір підписати угоду про співпрацю з Краматорською районною державною адміністрацією

Дата: 03.06.2022 14:28
Кількість переглядів: 181

Найбільша у світі гуманітарна організація WFP має намір підписати угоду про співпрацю з Донецькою облдержадміністрацією та райдержадміністраціями чотирьох районів Донеччини, зокрема й з Краматорською районною державною адміністрацією.

Сьогодні у місті Краматорськ очільник району Андрій Панков разом із керівництвом Краматорської територіальної громади зустрівся з представниками Всесвітньої продовольчої програми (WFP) задля обговорення та визначення алгоритму надання гуманітарної допомоги жителям району. Також відповідні зустрічі відбулись сьогодні в містах Костянтинівка та Покровськ.

Мета угоди між Краматорською районною державною адміністрацією та WFP - здійснення розповсюдження продуктів харчування для постраждалого від кризи населення.

Ця угода – частина Обмеженої Надзвичайної Операції WFP в Україні (WFP Ukraine Limited Emergency Operation (LEO)), яка спрямована на надання продовольчої допомоги людям, що постраждали від війни.

WFP – це самостійна спільна допоміжна програма Організації Об'єднаних Націй та Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (The Food and Agriculture Organization (FAO)). Це ланка ООН з питань надання харчової допомоги і найбільший підрозділ гуманітарної допомоги у світі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування