Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

1 червня відбулась спільна нарада з гуманітарних питань окремих районів Донеччини

Дата: 01.06.2022 18:24
Кількість переглядів: 138

Зустріч проведено під головуванням заступниці очільника Донецької області Юлії Костюніної та за участі начальників управлінь Донецької облдержадміністрації, голови Краматорської РДА, начальника районної військової адміністрації Андрія Панкова, його заступниці Вікторії Набокової, очільниці Маріупольського району Наталії Букрєєвої, керівників громад та структурних підрозділів районів.

Основними питаннями, що обговорювались під час зустрічі - соціальний захист населення, зокрема надання соціальних послуг та виплата соц.допомог жителям регіону,організація та здійснення евакуації місцевого населення та цінного майна, збереження музейних експонатів, проходження учнями закладів освіти області національного мультимедійного тесту та з питань захисту та евакуації дітей позбавлених батьківського піклування та сиріт.

Також важливим питанням наради стало впровадження гуманітарного проєкту, ініційованого Офісом Президента https://spivdiia.org.ua/ .

Нагадуємо, що в Україні створено офіційну платформу для об’єднання волонтерських та державних ініціатив з гуманітарної допомоги в час війни – «СпівДія».

Волонтерське об’єднання «СпівДія» координується за підтримки Офісу Президента України спільно з Міністерством розвитку громад та територій України, Міністерством охорони здоров’я України та Міністерством молоді та спорту України. Створення платформи ініційовано волонтерами разом із Координаційним штабом з гуманітарних і соціальних питань для ефективної організації допомоги населенню.

Детальніше тут: https://www.minregion.gov.ua/.../spivdiya-v-ukrayini.../amp/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування