Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Україна — це Європа: стартувала масштабна кампанія Embrace Ukraine на підтримку кандидатства України в члени ЄС

Дата: 29.05.2022 17:52
Кількість переглядів: 163

Україна запускає комунікаційну кампанію «Embrace Ukraine. Strengthen the Union». Вона спрямована на те, аби забезпечити Україні підтримку на шляху до європейського майбутнього, зокрема отримання статусу кандидата на членство в ЄС.

Слоган «Embrace Ukraine» поєднує у собі силу слова й силу міці, soft power і hard power одночасно. «Embrace» можна перекласти як «обійняти, прийняти», його ж можна чітко зчитати як «вступити в, забрати до, приєднати».

«Embrace Ukraine» також поєднує те, що Європа вже зробила й робить, приймаючи біженців, надаючи гуманітарну та військову допомогу, а також те, що вона ще має зробити.

«Strengthen the union» своєю чергою доповнює основний слоган і підкреслює саме посилення Україною великої команди Європейського Союзу. Україна — сильна, велика, демократична і сучасна країна, яка лише зміцнить та посилить Євросоюз.

Айдентику кампанії розробила креативна агенція Green Penguin Media. Скорочення EU та UA мають одну спільну літеру: U. Саме вона у лого кампанії відповідає й уособлює Україну.

Green Penguin Media передала Міністерство культури та інформаційної політики України виключні майнові авторські права у вигляді оприлюднення та опублікування авторських матеріалів, в тому числі слоган та візуальне рішення кампанії.

Візуальні рішення та айдентика комунікаційної кампанії «Embrace Ukraine. Strengthen the Union» доступні за посиланням: https://drive.google.com/.../1xa1zVeWaE8GVWOytosuPMUqz...

Джерело: Верховна Рада України



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування