Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Своєчасна гуманітарна допомога прибула до Іллінівської та Черкаської громад

Дата: 26.05.2022 18:33
Кількість переглядів: 180

Черговий вантаж гуманітарної допомоги за сприяння Краматорської райдержадміністрації був доставлений двом громадам Краматорського району. Хліб (від організації «Хліб Українцям») та  консервовані продукти харчування отримали мешканці Черкаської громади. Враховуючи складні обставини сьогодення така допомога є своєчасною.

Дуже вдячні також і мешканці Іллінівської громади. Побутова хімія, засоби гігієни, антисептики для рук і приміщень, ковдри, медикаменти – цей гуманітарний вантаж збирали небайдужі люди з різних організацій та благодійних фондів України. Також для цієї громади було передано майже півтисячі буханок Дніпропетровського хліба. Ця гуманітарна допомога була здійснена в рамках реалізації спільного проєкту з Всесвітньою продовольчою програмою ООН. Координатор цієї благодійної акції – онлайн-платформа «СпівДія хаб» - Донецька область".

Допомагаючи один одному, піклуючись про тих, кому зараз особливо важко, ми демонструємо нашу національну рису – вміння об’єднуватися та разом йти до перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування