Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Краматорської райдержадміністрації Андрій Панков взяв участь у нараді з питань життєзабезпечення населених пунктів в умовах відсутності газу

Дата: 25.05.2022 18:10
Кількість переглядів: 179

Голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков взяв участь у нараді з питань життєзабезпечення населених пунктів в умовах відсутності газу, яка відбулась під головуванням очільника Донеччини Павла Кириленка.

Павло Кириленко зазначає, що конкретні кроки по кожній громаді будуть доведені людям місцевою владою, проте наголосив, що там, де населення евакуйоване, ця проблема мінімізована. Тому наразі важливо посилити роз'яснювальну роботу, щоб люди активніше виїжджали за межі області. Нормалізувати подачу газу – процес довготривалий. Навіть після того, як вдасться відновити газогони, потрібна буде кропітка робота з налагодження та запуску.

Кожен, хто залишається на Донеччині, має усвідомити, що абсолютно безпечних місць на території області немає! Навіть якщо сьогодні до вашого дому нічого "не прилетіло" від росіян, то це не означає, що "не прилетить" завтра – з усіма тяжкими наслідками.

Окремо під час наради обговорили гуманітарну ситуацію, яка складається у кожній з громад, й обговорили алгоритм реагування на зміну обстановки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування