Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заборонено ввезення на територію Донецької області алкогольних напоїв з метою реалізації та торгівлі

Дата: 19.05.2022 16:30
Кількість переглядів: 228

17 травня були внесені зміни до розпорядження начальника штабу – першого заступника Командувача угруповання об'єднаних сил від 15.03.2022 №62 «Про заборону торгівлі на території Донецької та Луганської областей алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі».

З цієї дати заборонено ввезення на територію Донецької області алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі (окрім речовин медичного призначення) з метою реалізації та торгівлі на період дії правового режиму воєнного стану.

Наразі посилені заходи щодо контролю виконання цього розпорядження. За словами голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Павла Кириленка це питання - на особовому контролі. Оперативні рейди проводяться і будуть проводитись регулярно і реакція на порушення буде відповідною.

Нагадуємо, що заборона на продаж алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, на території Донеччини діє з 15 березня і буде чинною протягом дії правового режиму воєнного стану.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування