Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В громадах Краматорського району тривають роботи з благоустрою території

Дата: 13.05.2022 17:58
Кількість переглядів: 269

Працівники житлово-комунального господарства, мешканці громад Краматорського району незважаючи на складні умови воєнного часу продовжують роботи у своїх населених пунктах.

У Краматорську робітники КП «ДРУАС» здійснюють догляд за зеленими насадженнями, виконують ямковий ремонт доріг. У цьому сезоні підприємство почало роботу з покосу трави з новою косаркою, яку було придбано у минулому році. Це значно підвищило продуктивність праці, дозволило зекономити час.

Комунальні служби Костянтинівки розпочали роботи з покосу трави. Робітники підприємства «Комунсервіс» проводять зазначені роботи на узбіччях доріг та газонах. На сьогоднішній час приведено до ладу центральну вулицю міста – пр. Ломоносова. На черзі – інші вулиці міста, які з кожним днем виглядають охайніше.

У Слов’янську працівники КП «Благоустрій» висадили на центральній площі міста 200 троянд, які отримали у подарунок від Покровської громади. Також, незважаючи ні на що, продовжуються роботи з покосу трави, прибиранню скверів, зелених зон.

Продовжуються роботи по благоустрою і в Дружківській громаді. Не зважаючи на обмежений людський ресурс у громаді прибираються сквери, двори та вулиці, здійснюється покіс трави, ліквідуються наслідки обстрілів, авіаударів.

Весняні роботи по прибиранню вулиць, парків міста розпочалися в Олександрівській громаді в квітні і продовжуються зараз. Бригади з благоустрою наводять лад у парках Центральний та Ювілейний. Разом з комунальниками у загальних толоках приймають участь співробітники селищної ради і всі охочі мешканці Олександрівки. Попри існуючи загрози обстрілів, люди саджають городи, наводять лад на присадибних ділянках і гуртом займаються благоустроєм міст загального користування.

В Андріївській громаді працівники Андріївського сільського Центру культури та дозвілля привели у належний стан приклубну територію та Центр села Андріївка. Впорядкували територію скверів, парку, газонів і квітників: прибрали сухе сміття, зробили обрізку дерев та кущів, висіяли та пропололи квіти, побілили бардюри. До благоустрію долучилися працівники сільської ради, команда Центру Безпеки громадян та працівники КП "Грінтур".

Попри складні умови праці в цей важкий час, обмежений людський ресурс комунальники та небайдужі мешканці громад Краматорського району роблять все можливе, щоб рідні міста зустрічали Перемогу красивими та охайними!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування