Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За минулу добу російські війська обстріляли 32 населені пункти Луганської і Донецької областей

Дата: 13.05.2022 12:41
Кількість переглядів: 223

Ворог зруйнував 26 житлових будинків, пошкодив близько 25 інших цивільних об’єктів. Є жертви серед мирного населення. Протягом доби загинуло 5 людей, щонайменше 12 осіб поранено.

Унаслідок рашистських обстрілів міста Святогірськ пошкоджено та зруйновано: дитячий табір, госпіталь для ветеранів, храм Покрови Пресвятої Богородиці, фельдшерсько-акушерський пункт, поштове відділення, магазин, житлові будинки.

Також, унаслідок ракетних ударів та обстрілів із реактивних систем залпового вогню, значних пошкоджень зазнали: професійний ліцей у Соледарі, коксохімічний завод в Авдіївці, вугільне підприємство в Торецьку, будівля шахти в Білозірському, трамвайне депо та його транспортні засоби, КПВВ "Зайцеве", інші об’єкти та споруди.

Підрозділи ДСНС, які входять до угруповання Об’єднаних сил, ліквідували 13 пожеж, що виникли внаслідок авіаційних нальотів.

Піротехніки ДСНС виявили та знешкодили 105 вибухонебезпечних предметів у Краматорському і Покровському районах.

У селі Євгеновка Покровського району літній чоловік взяв до рук касетний боєприпас, внаслідок чого той вибухнув, завдавши чоловікові численних мінно-вибухових травм. Постраждалий госпіталізований до Мирноградської міської лікарні.

Увага! Бережіть своє життя! Не піднімайте невідомі предмети та не чіпайте нерозірвані снаряди. Викликайте піротехніків за телефоном 101.

Рятувальники під обстрілами російсько-рашистських військ підвозили воду до постраждалих районів Авдіївки, Білицького, Красногорівки Покровського району, Торецька Бахмутського району, Лисичанська Сєвєродонецького району; у місто Сєвєродонецьк доставлено 5 тонн гуманітарної допомоги.

Протягом доби з населених пунктів Луганщини і Донеччини, що перебувають під постійними обстрілами окупантів, евакуйовано 1046 осіб.

Джерело: Угруповання Об'єднаних сил / Joint Forces Task Force



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування