Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков взяв участь в обласній нараді з питань посиленого контролю за дотриманням заборони на продаж алкогольних напоїв

Дата: 12.05.2022 13:05
Кількість переглядів: 169

Обговорення відбулось під головуванням очільника Донеччини Павла Кириленка та за участі правоохоронців та керівників громад області.

За оперативною інформацією, порушення заборони були виявлені у містах Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка, а також у низці інших населених пунктів області, зокрема, і у прифронтових.

«Зазначу, що та стресова ситуація, у якій знаходиться нині кожен, хто перебуває на території області, вживанням алкоголю може бути лише загострена та посилена. Саме тому заборона на продаж спиртного має дотримуватися неухильно», - зазначив голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Разом з тим, в ході наради Павло Кириленко поставив завдання у найкоротший термін відпрацювати усі торговельні точки, які були помічені у порушенні заборони.

Це питання — на особливому контролі, оперативні рейди проводяться і проводитимуться регулярно. А реагування по їхнім результатам, як і зараз, так і надалі будуть миттєвими і жорсткими.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування