Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оперативна інформація щодо російського вторгнення станом на 09:00 4 березня.

Дата: 04.03.2022 10:57
Кількість переглядів: 360

 

Тяжка гуманітарна ситуація залишається на південному напрямку. У Маріуполі немає мобільного зв'язку, електрики, води, тепла. Міська рада підвозить воду людям автоцистернами. У випадку встановлення режиму тиші найперше завдання — відновити постачання електрики.

У Мар'їнській громаді доба минула відносно спокійно. Поблизу Новомихайлівки вранці був обстріл зі 120-мм мінометів, вдень — були постріли ПТУР та РПГ. Без жертв і руйнувань.

В Авдіївській громаді поодинокі прильоти, без жертв і руйнувань.

В Очеретинській громаді всі служби працюють у штатному режимі. Внаслідок артобстрілів немає електрики в Невельському та Новоселівці Другій, частково в Верхньоторецькому, Тоненькому, Сєверному та Водяному. Очікується дозвіл ООС на проведення ремонтних робіт. В Очеретиному вода подається за графіком. Вода відсутня у Верхньоторецькому, Орлівці, Ласточкиному, Пісках, частково в Водяному. Ніч минула відносно спокійно, без жертв і руйнувань.

У Новогродівській громаді всі служби працюють, електрика і вода є. Руйнувань немає. Працюють пункти збору гуманітарної допомоги.

У Добропільській громаді всі служби працюють. Електрика, вода і тепло є, руйнувань немає. Організовано цілодобове патрулювання.

В Олександрівській громаді всі служби працюють. Правопорядок забезпечують правоохоронці та тероборона. Продукти є в достатній кількості, помітне зростання попиту на ліки. Триває розселення вимушених переселенців.

У Черкаській громаді ситуація спокійна, працює штаб гуманітарної допомоги.

У Миколаївській громаді ситуація контрольована. Електрика, вода і тепло подаються в повному обсязі, працюють пункти збору гуманітарної допомоги.

У Дружківській громаді організовано цілодобове патрулювання, ситуація контрольована. Вода, тепло і газ є. Автобуси і трамваї працюють. Триває збір речей та продуктів для нашої армії.

У Покровську знеструмлено дві вулиці, тимчасово було втрачено теплопостачання у кількох будинках та соціальних закладах, але вже відновлено. Одна з котелень зупинена з огляду на ймовірність обстрілу. Без газу залишаються мешканці двох вулицю приватного сектору. Є повідомлення про влучання снарядів у будинки, але без жертв.

У Соледарській громаді ситуація контрольована. Сховища прибрані та відкриті. Резервуари з водою повні, підвіз води, де немає центрального водопостачання, здійснюється за графіком. Зв'язок у всіх операторів є, крім Київстар, інтернет працює. Банкомати наповнює тільки ПУМБ, Ощад і Приват не працюють. З напрямку Попасної чутно безперервні бої.

У Костянтинівській громаді міська інфраструктура працює у штатному режимі. Продукти у крамницях є в достатній кількості. Київстар не працює. Банкомати наповнюються, хоча і з затримкою. На відділеннях Укрпошти є змога придбати соціальні продукти. Продовжується збір допомоги для військових та цивільних.

Найголовніше — Збройні сили України тримають оборону по всій лінії фронту і винищують російських фашистів на нашій землі!

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування