Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Донеччині з весни 2020 року діє червоний рівень небезпеки, впроваджений Командувачем Об’єднаних сил

Дата: 23.02.2022 16:45
Кількість переглядів: 271

У Донецькій області з весни 2020 року діє червоний рівень небезпеки, введений бойовим розпорядженням Командувача Об’єднаних сил, тому в області не було потреби вводити режим надзвичайного стану. Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив на брифінгу у Краматорську сьогодні, 23 лютого.

Сьогодні РНБО було прийнято рішення про введення надзвичайного стану на всій території України, за винятком Донецької та Луганської областей, де продовжується операція Об’єднаних сил.

«На території проведення операції Об’єднаних сил зараз діє червоний рівень небезпеки. Він введений бойовим розпорядженням Командувача Об’єднаних сил 28 березня 2020 року. Тобто блокпости, перевірки автотранспорту, необхідність мати при собі документи, які посвідчують особу, - усе це залишається в силі», - зазначив Павло Кириленко.

Посилення відбувається в тому, що стосується територіальної оборони: пришвидшується комплектування, спрямовуються зусилля на підсилення матеріального забезпечення. Обмундируванням, зброєю, касками, бронежилетами тероборонців забезпечують ЗСУ.

Очільник області наголосив, що усі потреби Тероборони будуть вирішуватися в оперативному режимі. Найближчим часом будуть організовані та проведені навчальні збори резервістів у батальйонах і бригадах Тероборони.

Павло Кириленко також подякував усім, хто вже поповнив лави самооборони. Жителів Донеччини очільник області закликав зберігати спокій та впевненість у собі.

«Я як очільник Донецької обласної державної адміністрації перебуваю і буду перебувати на місці. Обласна державна адміністрація, мої заступники, весь особовий склад, структурні підрозділи працюють у штатному режимі. Звичайно, вживаються заходи, пов’язані з безпековою складовою, але все це відбуваються у штатному, робочому режимі», - сказав Павло Кириленко.

Очільник області також закликав довіряти лише офіційній інформації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування