Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міністерка у справах ветеранів оглянула будівництво багатоквартирного будинку для переселенців

Дата: 22.02.2022 15:37
Кількість переглядів: 282

Міністерка у справах ветеранів Юлія Лапутіна сьогодні, 22 лютого ознайомилась з ходом будівництва багатоквартирного будинку для внутрішньо переміщених осіб, який зараз будується у Краматорську в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Як повідомив заступник голови Донецької облдержадміністрації Денис Клюшников, будинок з двох секцій зможе розмістити 121 сім’ю переселенців, які працюють на території Краматорська. Територія буде облаштована місцями для паркування, дитячими майданчиками та скверами.

«Це будівництво говорить про те, що у Донецької області є запас потужності та міцності. Великий соціальний проєкт має стати початком нового етапу розвитку Краматорська, а для сотень людей – початком нового життя. Дуже добре, що обласна влада ні на хвилину не припиняє турбуватись за своїх громадян та намагається зробити їх життя краще», - наголосила Юлія Лапутіна.

Нагадаємо, усього в будинку планується розмістити 11 однокімнатних, 11 трикімнатних та 99 двокімнатних квартир. Загальна вартість робіт оцінюється в розмірі 160 млн гривень. Квартири не можна буде приватизувати, кожна сім’я отримуватиме житло лише за умови тимчасового розміщення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування