Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася онлайн нарада щодо заходів профілактики з отруєння бджіл

Дата: 17.02.2022 16:51
Кількість переглядів: 332

17 лютого Міністерством аграрної політики та продовольства України було проведено онлайн нараду щодо заходів профілактики з отруєння бджіл.

До участі в онлайн семінарі долучилися представники аграрної політики та продовольства України, департамент агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької облдержадміністрації, Всеукраїнська асоціація громад, Всеукраїнський Конгрес Фермерів, бджоляри, аграрії.

В нараді, яка була ініційована з метою визначення алгоритму взаємодії пасічників, аграріїв та органів місцевої влади, дотримання умов під час здійснення обробки полів засобами захисту рослин, питання відповідальності за неналежне використання аграріями агрохімікатів, взяла участь начальник відділу соціально-економічного розвитку району Краматорської райдержадміністрації Марина Мозольова.

Під час проведення семінару були розглянуті основні причини отруєння бджіл, заходи профілактики отруєння бджіл, механізми установлення факту отруєння бджіл, обов’язки фізичних осіб та суб’єктів господарювання, які застосовують засоби захисту рослин.

Також спікерами та учасниками були обговорені проблемні питання, які необхідно своєчасно вирішити для попередження та мінімізації випадків загибелі бджіл.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування