Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася нарада щодо посилення участі ОМС в питаннях функціонування осередків територіальної оборони

Дата: 15.02.2022 18:41
Кількість переглядів: 312

15 лютого під головуванням очільника Краматорської райдержадміністрації Андрія Панкова, за участі заступників голови РДА Вікторії Набокової, Юрія Люльки та начальника відділу оборонної, мобілізаційної роботи та цивільного  захисту райдержадміністрації Сергія Федонюка відбулася нарада з очільниками громад Краматорскьго району.

На нараді були розглянуті питання щодо посилення участі органів місцевого самоврядування в питаннях функціонування осередків територіальної оборони на території Краматорського району, а також реалізації державної політики з питань посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість. Також в ході обговорення було розглянуто питання щодо недопущення поширення панічних настроїв серед населення.

Щодня, а тим паче зараз, має бути повна взаємодія влади всіх рівнів, тобто ОДА і РДА, обласних і районних рад та інших представників місцевого самоврядування. А головне – розуміння зони своєї відповідальності. Це допоможе нам побудувати ефективну модель територіальної оборони й національного спротиву.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування