Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась нарада з питання висвітлення державних свят на інформаційних каналах

Дата: 15.02.2022 16:10
Кількість переглядів: 334

Заступник голови райдержадміністрації Вікторія Набокова провела оперативну нараду з начальником відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю Інною Сорокіною з питання висвітлення державних свят на інформаційних каналах Краматорської районної державної адміністрації.

Нарада відбулась у зв’язку з відзначенням 16 лютого 2022 року Дня єднання. Відповідну дату затверджено Указом Президента України №53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства».

Під час наради було опрацьовано план заходів, який затвердив Кабінет Міністрів України на виконання відповідного Указу та визначені загальні тези для поширення інформації відносно проведення Дня єднання.

Указ Президента України №53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» 

Розпорядження Кабінету Міністрів України  від 14 лютого 2022 р. № 147-р «Про затвердження плану заходів на виконання Указу Президента України від 14 лютого 2022 р. № 53 “Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства”

Разом з тим повідомляємо, що з нагоди зазначеної дати, з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, 16 лютого 2022 року о 10.00 в м. Краматорськ, парк Ювілейний (біля Прапора України) відбудеться патріотичний флешмоб.

Запрошуємо представників інститутів громадянського суспільства, активістів, ЗМІ взяти участь у флешмобі. Збір учасників заходу на центральній алеї біля флагштока о 09.30.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування