Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Краматорську відбувся меморіальний захід з нагоди Дня вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2022 15:46
Кількість переглядів: 385

15 лютого біля пам’ятника воїнам-афганцям на проспекті Миру відбувся захід-реквієм до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ої річниці виводу військ з Афганістану.

У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Вадим Філашкін, голова Краматорської райдержадміністрації Андрій Панков, Краматорський міський голова Олександр Гончаренко, представники ООС та поліції, представники Української спілки ветеранів Афганістану, громадських організацій, студенти та жителі міста.

До пам’ятного знаку загиблим воїнам-афганцям присутні поклали квіти та вшанували хвилиною мовчання пам'ять тих, хто віддав своє життя та не повернувся з афганського пекла.

Найбільших втрат зі всієї України зазнали мешканці Донецької області – 306 військових не повернулися додому.

Подвиг українських військових стане гідним прикладом для тих, хто зараз захищає державність нашої країни. Їх бійцівський досвід, відповідальність за державу і тепер є запорукою багатьох перемог у боротьбі з агресором за незалежність і територіальну цілісність України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування