Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Донеччині розглянули стан готовності захисних споруд для укриття громадян

Дата: 15.02.2022 12:04
Кількість переглядів: 433

15 лютого під головуванням заступника очільника Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна відбулась онлайн нарада щодо стану готовності захисних споруд для укриття громадян, участь у якій взяли голова райдержадміністрації Андрій Панков, його заступник Юрій Люлька та начальник відділу оборонної, мобілізаційної роботи та цивільного захисту Сергій Федонюк.

«Як відомо, ситуація вздовж кордонів України залишається напруженою. Російська Федерація продовжує агресивні дії, і тому ми маємо бути готові до будь-якого сценарію. Наразі дуже важливим є приведення до нормального стану захисних споруд на території області, а також приміщень підрозділів територіальної оборони для того, щоб у разі активізації бойових дій система цивільного захисту змогла оперативно реагувати на наявні виклики», - зазначив Вадим Філашкін.

Також під час наради було розглянуте питання посилення заборони продажу на території Донецької області алкогольних та слабоалкогольних напоїв особам, які мають ознаки належності до будь-якого військового формування – наявність військової форми, озброєння. Для роботи у цьому напрямку будуть об’єднані зусилля обласної влади, органів місцевого самоврядування та правоохоронних органів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування