Краматорська районна державна адміністрація (військова адміністрація)
Донецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Донеччині проведено обласні штабні тренування з цивільного захисту населення

Дата: 10.02.2022 12:56
Кількість переглядів: 420

Відбулись обласні штабні  тренування з цивільного захисту населення.  Участь у заході взяв голова райдержадміністрації Андрій Панков, його заступники Вікторія Набокова, Юрій Люлька, керівник апарату Катерина Кузнецова та керівники районних спеціалізованих служб цивільного захисту.

Тренування проводяться з метою забезпечення готовності органів управління територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Донецької області та її ланок до дій за призначенням в умовах підвищення загроз та ризиків виникнення надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру, можливого ускладнення воєнно-політичної обстановки.

Штабні тренування з цивільного захисту розпочаті  з відпрацювання прийому і передачі сигналу до керівництва цивільного захисту області та районів про ускладнення військово-політичної обстановки на території окремих районів області, збору обласної та районних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних та опрацювання пропозицій щодо ймовірних  рішень обласної  комісії з питань ТЕБ та НС.

"Кожен відповідальний посадовець повинен знати, як реагувати і як діяти, щоб у потрібний момент мешканці області були належним чином поінформовані про небезпеку. Має бути чітка взаємодія та злагодженість дій між органами державної влади та органами місцевого самоврядування. Не можна легковажити загрозами – треба чітко усвідомлювати їхню можливість та мати конкретний план на випадок їх настання. Саме тому ми працюємо на випередження. Готовність до будь-якого розвитку подій та спокій – наші головні союзники. Ці знання неодмінно треба мати, навіть якщо вони ніколи не знадобляться.", - зазначив голова Донецької облдержадміністраці, керівник обласної обласної – військово цивільної адміністрації  Павло Кириленко. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування